Verslag oefenveldloop Halestra

Een kort verslag van onze oefenveldloop.

53 van onze jeugdatleten kwamen aan de start van de oefenveldloop. Reken daarbij nog enkele broertjes en zusjes zodat we kunnen stellen dat de Halestra-familie in grote getalen aanwezig was.

Ook de weergoden waren ons gunstig gezind zodat we geen paraplu’s of regenjasjes dienden boven te halen tijdens de wedstrijden.

Memorial Van Damme - Leen Lambert

Gisteren mocht Leen Lambert deelnemen aan de Memorial Van Damme in het voorprogramma. Zij deed dit alvast uitstekend! Onze eigen jeugd atleetjes hebben het gezien en konden nadien ook nog genieten van de wereldtoppers aan de slag in Brussel.

Alvast een heel mooie ervaring voor Leen, en ongetwijfeld inspireert al die wereldniveau ook onze jeugd voor grootse prestaties.

Foto's van Leens' deelname en de Memorial beleving vinden jullie terug in het fotoalbum.

Met dank aan het Gemeentebestuur Aalter voor de voorziening van de toegangstickets!  

Davy

 

Kids' Athletics

Vorig weekend vond de jaarlijkse Kids'Athletics meeting plaats. Er waren maar liefst 38 deelnemertjes die zich konden uitleven in diverse proeven. Stonden o.a. op het programma: foto zoektocht; parcours lopen-werpen; hindernissenloop; verkleedpartij en zaklopen.

Het is een geslaagde namiddag geworden, ondanks de verschillende regenbuien.

Enkele foto's te vinden in het foto album. Later volgen er meer.

Davy

PK - Oordegem

 

Op zaterdag 23 juni stond er een volledige dag atletiek op het programma van de jeugd, nl. het PK.

13 halestraatleetjes waren afgezakt naar Oordegem om op hun geliefde 2 nrs het beste van zichzelf te geven. De kampnrs namen Jarne (kogel en ver), Daphne (ver en kogel), Marlies (discus en speer), Leen (hoog), en Warre (ver en discus) voor hun rekening, elk met wisselend succes.

Pagina's