Kennismakingstrainingen - Maand van de Sportclub

Gratis kennismakingstrainingen, iedere donderdag van september, van 18.00 u tot 19.15 u (geboren tussen 2007 en 2014) en van 18.00 u tot 20.00 u (geboren in 2006 en vroeger).
 

Plaats: De atletiekpiste van Aalter (achteraan de sporthal van Aalter)

Aanmelden bij de trainers in het lokaal van AC Halestra.

Graag vooraf een seintje via jeugdhalestra@gmail.com

Maand van de sportclub - Proeftrainingen in september

Tot en met 30 september is het ‘Maand van de Sportclub’. In Aalter zetten heel wat sportclubs hun deuren open.

Vind je sporten leuk? Het wordt nog plezanter in een sportclub. Want daar word je begeleid door trainers die je helpen om nog meer plezier en resultaten uit je inspanningen te halen. Bovendien geniet je van de voordelen van professioneel materiaal. Maar het allerleukste zijn de vrienden die je er maakt. Dankzij die goede omkadering is de sportclub de place to be voor iedereen die lang en regelmatig wil blijven sporten. Dus waar wacht je nog op?

Interregio cup AC Deinze 7/4 : Start van zomerseizoen voor Jeugd Halestra geslaagd !!

Op zaterdag 7/4 vond  de start plaats van het pisteseizoen  voor onze  jeugdatleten met een meerkamp in het kader van de  Interregiocup  georganiseerd  door AC Deinze.

16 atleten van Halestra tekende zich present en konden genieten van zomerse temperaturen in Deinze.

Voor vele atleten was dit hun eerste ‘pistewedstrijd’ en konden meteen hun prestaties neerzetten als een ‘persoonlijk record’ met de bedoeling om dit een volgende wedstrijd  te verbeteren.

 

Voor de anderen een testmoment om te kijken in hoeverre de conditie gesteld is .

Veldloop Maldegem 2018

Maar liefst 23 Halestra atleten vonden de weg naar het Sint-Annapark in Maldegem. Ondanks het natte weer van de voorbije weken vonden we een bijna poerdroge omloop door het park.  De spits werd afgebeten door de meisjes Benjamins (2010). Hanne (21), Alice (24) en Marie (28) verkenden de nieuwe omloop en zagen dat het goed was. Ze werden gevolgd door onze grootste groep de meisjes Benjamins (2009). Hier kregen we Anna (7), Katie (31), Celeste (32), Rhuna (47) en Mette aan de start.

Jeugd Halestra opgestaan uit de modder !!

“Hallo allemaal !!
 
Afgelopen zondag werd de  KASVO Cross gehouden in Oudenaarde ; ondanks de verre verplaatsing en het barkoude weer tekenden toch 12 jeugdatleten van Halestra  present !!
 
In een héél zwaar parcours stegen elk van hen boven hun niveau !
 
Als echte moddervreters zagen wij hoe  onze Halestrianen telkens weer het gevecht aan gingen met de modder !
 
Een dikke proficiat aan deze modderbeesten !
 
Voor deze die er niet konden bij zijn, geen n

Verslag oefenveldloop Halestra

Een kort verslag van onze oefenveldloop.

53 van onze jeugdatleten kwamen aan de start van de oefenveldloop. Reken daarbij nog enkele broertjes en zusjes zodat we kunnen stellen dat de Halestra-familie in grote getalen aanwezig was.

Ook de weergoden waren ons gunstig gezind zodat we geen paraplu’s of regenjasjes dienden boven te halen tijdens de wedstrijden.

Pagina's