Veldloop Maldegem 2018

Maar liefst 23 Halestra atleten vonden de weg naar het Sint-Annapark in Maldegem. Ondanks het natte weer van de voorbije weken vonden we een bijna poerdroge omloop door het park.  De spits werd afgebeten door de meisjes Benjamins (2010). Hanne (21), Alice (24) en Marie (28) verkenden de nieuwe omloop en zagen dat het goed was. Ze werden gevolgd door onze grootste groep de meisjes Benjamins (2009). Hier kregen we Anna (7), Katie (31), Celeste (32), Rhuna (47) en Mette aan de start.

Jeugd Halestra opgestaan uit de modder !!

“Hallo allemaal !!
 
Afgelopen zondag werd de  KASVO Cross gehouden in Oudenaarde ; ondanks de verre verplaatsing en het barkoude weer tekenden toch 12 jeugdatleten van Halestra  present !!
 
In een héél zwaar parcours stegen elk van hen boven hun niveau !
 
Als echte moddervreters zagen wij hoe  onze Halestrianen telkens weer het gevecht aan gingen met de modder !
 
Een dikke proficiat aan deze modderbeesten !
 
Voor deze die er niet konden bij zijn, geen n

Verslag oefenveldloop Halestra

Een kort verslag van onze oefenveldloop.

53 van onze jeugdatleten kwamen aan de start van de oefenveldloop. Reken daarbij nog enkele broertjes en zusjes zodat we kunnen stellen dat de Halestra-familie in grote getalen aanwezig was.

Ook de weergoden waren ons gunstig gezind zodat we geen paraplu’s of regenjasjes dienden boven te halen tijdens de wedstrijden.

Memorial Van Damme - Leen Lambert

Gisteren mocht Leen Lambert deelnemen aan de Memorial Van Damme in het voorprogramma. Zij deed dit alvast uitstekend! Onze eigen jeugd atleetjes hebben het gezien en konden nadien ook nog genieten van de wereldtoppers aan de slag in Brussel.

Alvast een heel mooie ervaring voor Leen, en ongetwijfeld inspireert al die wereldniveau ook onze jeugd voor grootse prestaties.

Foto's van Leens' deelname en de Memorial beleving vinden jullie terug in het fotoalbum.

Met dank aan het Gemeentebestuur Aalter voor de voorziening van de toegangstickets!  

Davy

 

Kids' Athletics

Vorig weekend vond de jaarlijkse Kids'Athletics meeting plaats. Er waren maar liefst 38 deelnemertjes die zich konden uitleven in diverse proeven. Stonden o.a. op het programma: foto zoektocht; parcours lopen-werpen; hindernissenloop; verkleedpartij en zaklopen.

Het is een geslaagde namiddag geworden, ondanks de verschillende regenbuien.

Enkele foto's te vinden in het foto album. Later volgen er meer.

Davy

Pagina's