Finale interregio

De zomer loopt stilaan op z'n laatste voeten (nu ja zomer). Na een hele reeks van interregiowedstrijden stond zondag 4 sept. de afsluitende wedstrijd van dit regelmatigheidscriterium op het programma, dit jaar was de gastheer KAAG. Dat de interregio stilaan uit z'n voegen barst bleek bij de steeds groter aantal deelnemers op iedere wedstrijd. Met een gemiddeld aantal deelnemers van 300 was het niet altijd makkelijk om alles in goede banen te leiden, maar is ondanks alles vrij vlot verlopen. Het waren wel soms lange dagen en daarom dank u wel aan alle atleetjes en ouders om het geduld op te brengen bij het soms lange wachten aan de verschillende standen.

Iedere atleet werd dan ook beloond met een prijs die aan 3 wedstrijden hadden deelgenomen. En wie aan alle 6 de wedstrijden present was, kwam in aanmerking om opgenomen te worden in het eindklassement. Volgende halestra atleetjes werden dan ook beloond.

Yorich (3de), Ieme (vierde), Matisse (7de), Brent (2de), Marlies (3de) en Lisa (6de). In ieder geval proficiat aan deze atleetjes en aan alle andere atleetjes van 1 of meerdere deelnames. Nu nog eventjes uitblazen en daar zijn dan de crossen al in zicht. (zie bij de wedstrijden voor data oefencrossen)

Ann