Brons voor Branco en Brent te KAAG

Onder een stralende zon en bij aangename temperaturen werd de start gegeven van het nieuwe crossseizoen. Na de 2 oefencrossen zakten we met 13 jeugdatleetjes af naar zwijnaarde voor wat de officiële start is van hopelijk een aangename winter met vele persoonlijke hoogstandjes. Dat het niet allemaal podiumkandidaten zijn, wil niet zeggen dat we niet kunnen genieten van de prestaties van de andere atleetjes.

Bij de benj meisjes stonden Ellen en Kato aan de start en wisten resp. een 23ste en 11de pl uit de brand te slepen. Bij de jongens hadden we bij de 1ste jaars senne (28ste) en de 1 jaar oudere jongens werden vertegenwoordigd door Branco en Xander. Hierbij wist Branco een 3de pl. te bemachtigen nadat hij de gehele wedstrijd werd opgejaagd door vriend Xander die uiteindelijk 8ste werd. Een stralende Branco mocht dan ook de kussen ontvangen van de podiumdames en dit onder het goedkeurend oog van de al even stralende ouders en fiere grootouders.

Bij de pup hadden we Anna die streed tot op het laatste maar met een 4de pl tevreden mocht zijn. Erben (31ste) als 1ste jaars en Warre (26se) als 2de jaars waren de pup jongens.

Tenslotte nog de miniemen met Lisa, net terug van zeeklassen met een verkoudheid op een 25ste pl en Marlies op de 15de pl, terwijl Leen (19de) bij de 2de j. heel tevreden was over zichzelf.

Bij de jongens hadden we Brent, de verwachtingen waren hooggespannen na vorig jaar, maar mocht achteraf zekers niet ontgoocheld zijn op z'n 3de pl, want hij heeft er voor gestreden voor wat hij waard was. Als afsluiter van de jeugdreeksen hadden we tenslotte nog Matisse (23ste) die ondanks hielpijn een behoorlijke wedstrijd liep.

Nu een week-endje rust, om dan massaal van de partij te zijn op onze eigen cross te Maria-Aalter op zondag 13 nov.

 

Tot dan.

Koen