Zilver voor Brent te Deinze

Na een ruime opkomst vorige week mochten we ook nu 19 halestrajeugdatleetjes begroeten in het zonnige Deinze. In navolging van vorige week, ook nu grote groepen in alle jeugdcategoriën. Het was drummen en trekken bij iedere start, was soms wel eens wat averei veroorzaakte, maar gelukkig zonder zware gevolgen. Voor velen was het wel soms even schrikken, vooral voor zij die iets minder vlug starten. Na een gedreven opwarming onder leiding van Thijs mochten we de volgende atleetjes begroeten. Bij de benj. Ulke (25) en Kato (28), alsook Senne (58), Xander (30) en Branco (31). Bij de pupillen had men Florence (8), Anna (32),  Paulien (38), Erben (72) en Warre (65). Verder nog de miniemen Marlies (10), Lisa (13), Karen (19), Leonie (33), Marte (45), Anne (62), Brent (2), Jasper (56) en Victor (4).

Na elke wedstrijd was er nog een uitleg aan de ouders hoe het was, maar iedereen was tevreden over zijn geleverde prestatie en dat is tenslotte wat telt, want vergeet niet meedoen is belangrijker dan winnen als men maar kan terugblikken op een geslaagde namiddag.

Tevens woordje dank aan Vincent, ondanks afwezigheid van Hanne (ziekte) en Dries (voet) toch present was, voor de foto's die je hier kan vinden.

 

Koen