Verslag oefenveldloop Halestra

Een kort verslag van onze oefenveldloop.

53 van onze jeugdatleten kwamen aan de start van de oefenveldloop. Reken daarbij nog enkele broertjes en zusjes zodat we kunnen stellen dat de Halestra-familie in grote getalen aanwezig was.

Ook de weergoden waren ons gunstig gezind zodat we geen paraplu’s of regenjasjes dienden boven te halen tijdens de wedstrijden.

Onze kangoeroes mochten de spits afbijten. 14 kangoeroes, waarvan de meeste debutant waren, liepen een mooi parcours achter het lint en toen dit omhoog ging maakten zij er nog een leuk wedstrijdje van tot aan de finishlijn. Fier ontvingen zij allemaal hun medaille aan de aankomst.

De wedstrijd voor de Benjamin meisjes was een onderonsje tussen 16 Halestra atleten. Anna en Céleste maakten er een boeiende strijd van aan de kop van de wedstrijd en uiteindelijk kwam Anna als eerste over de streep.

Ook bij de Benjamin jongens was er een spannende strijd voor de overwinning. Het was eerstejaars benjamin Henri die enkele van zijn vrienden het nakijken gaf en de eerste plaats in de wacht sleepte.

Bij de pupillen meisjes verdedigde Josephine als enige de kleuren van Halestra tegen haar meer ervaren tegenstanders van AC Meetjesland.

Leander nam bij de pupillen jongens onmiddellijk de koppositie in om deze niet meer af te staan.

Bij de miniemen meisjes moest Jolien alleen haar “mannetje” staan voor Halestra. Ze liep een mooie wedstrijd tegen de meisjes van Meetjesland.

Als laatste van de jeugdwedstrijden stonden de miniemen aan de start van hun oefenveldloop. Sverre weerde zich dapper en behaalde een mooie derde plaats maar ook Jasper en Thomas volgden op een korte afstand.

We kunnen dus besluiten dat we een zeer geslaagde editie van onze oefenveldloop mochten meemaken. Bijna al onze jeugdatleten waren aanwezig en dit maakte het bestuur en de trainers zeer blij.

We willen via deze weg ook alle organisatoren en vrijwilligers van de oefencross bedanken. Johan, Vincent, Mark, Tony, Etienne, Sam, Johny, Lea, Michel, Tuur en Geert bedankt om er een atletiekfeest van te maken.

PS:Voor foto's kan je terecht op onze facebookpagina. De volledige uitslag staat op de uitslagenpagina en in een apart bericht.